J2O

Denna smak drack vi idag, blir andra gången jag dricker denna underbara juice! haha, men den gröna är favvoriten den var gudomlig, jag minns det som om det var igår:
Det var en varm dag i maj, solen sken, Pia sken och jag SKEN! vi åt vår första mååltid på hotellet (Kensington) i London. Där kom den på en bricka grön och fin såg ut som en cool öl, men smakade defentift inte som en :D two thumbs up!

Men varför tog jag en sådan idag? Jo, idag firades George med partey på the pub...så Gail, Brendan , George, Jag och Peter åkte och åt. Vi fick en fördrink och ett bord att vänta vid, sedan fick vi ett fint bord med soffor i ett hörn. Jag åt en original combo, som innehöll french fries of course + kyckling och ribbs! deras egna BBQ sauce vilket jag tror var köpt haha men det var riktigt gott! Så det var mysigt och det var en jättesöt pojke som var två år (Charlie) som satt vid bordet intill oss och han och Geroge dansade och det var så roligt. Så han fick en bit tårta haha hans min kunde betala notan om man säger så.

Så imorgon: J to the E to the nny! Ser fram emot mammas medskickade kram som Jenny tar med sig ! (vore inte det riktigt roligt om mamma betalade Jenny för att åka och ge mig en kram ta nästa flyg och åka hem och berätta hur det var?!) hahahaha Det är storstädat i mitt rum och jag har det nya sea butter toalletpappret på toan, har testat det nu och det är grymt, helt klart!

ps. från igår (blev något fel så fixade om) .ds So partey all week, if you can't wait your weak!

She's coming! (that's all I have to say)


Happy Birthday George!


Idag fredag blir denna lilla fella 5 år... thats big.
Detta är även första bilden på George jag lägger upp (enjoy)

Möter icke pojkarna idag då de är hemma hos far sin, så jag har en ledig dag för mig själv, då jag ska; städa mitt rum (wohoo, har aldrig sett fram emot något så mycket "NOT"), färga håret innan det blir försent med det, vandra till Redditch för att hitta så man kan tjäna pengar på att inte ta bussen varje gång :D, sedan vet jag inte riktigt detta tar nog ett tag, då promenaden in till Redditch ska ta typ 40 minuter dit i snabb takt (haha hej jag heter Helén och jag är snabbgående(låter det rätt för er?)

Grattis Harry Potter! (till Anton: ahh, mitt ärr. Det svider.)


20 år!
idag fyller den 11 åriga pojken från de vises sten 20 år! tiden går väl bra fort...kändes som det var förra året jag startade besattheten om den magiska lilla pojken. 9 år senare ser man endast den 6 filmen. Jag är så glad för nu har jag fått in pojkarna i filmerna så just idag såg vi den tredje "fången från azkaban". Nästa dag det regnar blir det den fjärde :D (favvisen (JFN))

Idag handlade jag min största omgång sen jag kom hit:
transformers leksak (Optimus Prime (who else)), 2 st tandkrämer, frisörs schampoo och balsam för skadat och torkat hår (fingers crossed), my coco Island body scrub (gudomligt väldoftande för en dusch). Så Jenny; jag är förberedd på att du kommer nu.

Det var ett tag sen jag skrev nu inser jag... men söndagen var en riktigt rolig dag jag döpte den till söndag: en KOol promenad. Då som namnet jag omringades av kor, och ja, jag var rädd när kon började jaga mig upp för the hill och jag trampade i kobajs (igen) jag ska berätta mer om detta en annan dag, detta är för stort, intressant, spännande, skrämmande, humoristiskt och patetiskt för att inte få förklarat i detalj + för er trogna och glada läsare som uppskattar när jag har dessa händelser på bild! (jubel i publiken).

Brendan har varit sjuk ett tag nu, Gail var orolig att det var svininfluensan då den går på dagiset, nu är det räknat att tre barn på nurseryt har fått svininfluensa och 7 är sjuka och potentiella bärare. Så ifår åktes det till doktorn, de kollade ordentligt efter svinspår...inte ett enda han har bara en dålig hosta och alla i hemmet mår bra så JA, Jenny kan och ska komma!

Jag och Gail åkte och storhandlade på Tesco (where else), jag bara älskar att vara där, ingen lär förstå mig elelr känna lika dant, men det är något visst Helénigt med det!
Sedan åt vi en pizza iallafall och såg thrillern Skeleton Key ooOOooohh Vodoo scary, hahha jag kanske tyckte nånstans att den var lite obehaglig, var som ett bra CSI avsnitt eller nej Criminal minds..lite mer hjärna bakom det hela.
Jag var mer irriterad över slutet (BUUUU!).

Mumma opereras på måndag...känner mig nervös och så har vi inte pratat på evigheter. Känns obehagligt. Men jag ska riktigt tänka på henne, på måndag så hon får massor med kraft som i Space Jam ska ge henne miina styrkor och när hon övervunnit allt ont får jag tillbaks dem! :D Så jag vill tillägna en speciell hälsning till dig mumma och självklart klippan moffa! Jag tänker på er och saknar er! Tror ni tänkt på detta också, det är ju första sommaren på evigheter som jag inte bor i lilla huset. Känns konstigt att inte vara där. Jag är endå där i mina tankar och jag är så avundsjuk på er! Ingen Brazil Jack iår!!! Vad ska Leo tro? här är man en trogen Slite tittare och så kommer cirkusen till stan och jag är inte där? Jag måset få veta vad jag missat!

Gail är så trevlig bara för att jag är så besatt och har saknat att gå på cirkus så mycket ska hon försöka fixa biljetter till circus de soleil. :D
Det skulle var en underbar upplevelse! WooF!

Okej till det som ligger närmast i planerna nu: JENNY!
Ojojoj vad jag funderar och fnissar, skrattar, skuttar, ler så det gör ont och är bara rent larvigt överlycklig inför detta besök! BFFNGF kommer och jag ska visa allt! allt och lite till!
Jag vill bara skriva en sak jag tycker beskriver allt och detta blir det sista jag skriver i detta inlägg (detta är stort):

UTROPSTECKEN!!!


Bara helt hysteriskt HP överlycklig (Weasley's made my day)


BRILLIANT!

Idag kom Jess och Carrie och hämtade mig vid tolv, vi tog den lilla blå bilen och åkte in till Redditch shoppingcentre! Vi lärde känna varandra och hade riktigt kul...men det skulle bli bättre än så för vi tog och köpte muggar med pick'n'mix köpte HARRY POTTER biljetter (som är billigare här typ 60kr :O)inuti den vackra biografen apollo som har blått tema och glitter golv :D

Personalen hade målat sig som harry hoho...vi gick vidare på stan och åt McDonalds (de har inte cheddar dipp här :O)

Bara när vi stod i kön och halvskrek såg jag den stora pappfiguren på RON! jag fick en fin tjock tår som rann ner på kinden. Och det dröjde inte länge tills jag blev ännu mer lycklig... jag kände mig som en kändis, det var så roligt, när man kommer in står man i led och så kommer en man och tar ens biljetter och leder en till sin plats, det enda som fattades var att han skulle säga:
-Åhh, miss Helén your seat is ready, come with me please. Enjoy the movie. (Det sist nämda sa han faktiskt)


Filmen började och jag fnissade och dreglade och grät i typ 2 timmar och 45 minuter. Jag behövde inte vänta länge tills Ron kom på skärmen och han var mycket i centrum första halvan (hjärteskutt). Han var så vacker, så lyssna inte på vad Jenny säger. Filmen var så sorglig, jag tyckte så synd om Hermione,det var så vackert allt. Och Dumbeldore OMG! jag blev så ledsen jag lät det rinna utanför bion också, så jobbigt men så himla underbart FANTASTISK film! Woho! och Jenny han slickade inte riktigt blod haha! Jag ville inte att den skule ta slut, den var för kort jag kunde andas igen ocg det var inte rätt jag behönde mer!

Så jag and the guys ska träffas mer så nu har jag två vänner i England! Vi ska åka ett stort gäng som jag inte mött till en Themepark och sedan åka skridskor nån dag när rinken är fixad, det lät så fint. Jag kände mig varken ensam eller deppig, kändes bara bra, dt var en bra dag idag.

OCH viktigast nu när jag sett HARRY POTTER! på söndag (26 juli) kommer vem?! JENNY!!! Ja hon kommer till svinen endå :D jag är så lyckligt lottad, vi ska ha så roligt!

Herregud vad Wizard Wheezes var vackert! (till er som ej vet, Weasley tvillingarnas skämtbutik) Speciellt gubben som är uppdelad i två våningar som byter färg som en vacker, ståtlig isskulptur!


Apropå Weasley's, gjorde en quiz igår som sa att om jag gått på Hogwarts så hade jag blivit tillsammans med Gerorge Weasley (och inte blev jag ledsen för det) :D

Even if I´m wearing blue,
I can still jump like a kangaroo!
"Jag börjar bli bra på engelska rim" :P

Glad fast deppskriver. Medans jag är helt hysteriskt HP överlycklig!


Imorgon gäller det, HARRY POTTER och mitt första biobesök i England i mitt liv. Nu när jag tänker efter så är det första gången utanför Sverige jag går på bio. Wooow; stort! Ska gå med the girl next door Jessie och hennes vän/ väninna. Jag tror inte att någon förstår hur mycket jag sett fram emot denna film!!! Och nu är den här så vi är väldigt glada här.

Men något jag är arg på är Svininfluensan den förstör bara, nej jag är arg på den! :@ (den påverka mina planer med Jenny)

Idag saknade jag Jenny och ville muntras upp, (dumma svininfluensa!) så jag bakade en kladdkaka. :D det hjälpte tills jag smakade på den, deras socker är inte kul alltså. Eller så har jag vuxit så mycket att jag tycker att frukt är godare :S :O NEEEE!

Nu har jag kommit till stadiet då jag känner mig tom och riktigt ensam här och lite instängd i mig själv. Kul när jag promenerar och gör egna koregrafier, men annars not so fun. Kanske vädret eller ensamheten i sig? vi kommer nog aldrig få svaret, men jag ser fram emot att gå på bio och Jessie är trevlig så det blir spännande att se om jag får nåra nya vänner :D

Nu blev jag glad bara sådär, jag hittade ett nytt riktigt bra band och så tog Gail hem en klistermärks samlings bok med tema Harry Potter och halvblods prinsen! så fina bilder :D

So happy happy but empty empty, känns som att jag inte är mig själv här riktigt förutom när jag pratar med Jenny eller The Ahlbas :D

Goodbye from the united kingdom of rain! Ps. Bilden är från biografen jag ska till imorgon (Redditch inte Birmingham med skinnstolarna). Ds.

H som i Potter!


HARRY POTTER!!!!

Idag händer det...idag är de på duken (den vita inte lila) jag sitter och stirrar ut genom fönstret antingen efter en blå bil eller en stor bil, blir glad vilkensom... Den blå bilen är Jessie hon jobbar ju hela tiden så det är svårt att få tag på henne, jag ska se harry denhär veckan! Den stora bilen är homedelivery bilen! Idag då jag varit barnvakt då Gail och Peter var på en dejt först med middag och sedan bjöd Peter Gail på Queens musikalen. Skulle jag sköta deliverin helt själv och vilken speed, jag tror att han vill göra bussniess med mig igen ahah! De (pojkarna) var duktiga under kvällen de städade sin stuga för de skulle "tegla" den... men sedan kom sovdags, detta gillade dem inte. De gick upp ur sängen och lekte hela tiden, men efter en timme så somnade dem, antagligen av trötthet. ;)

Idag gick jag en fin promenad som ska ta typ 40 minuter, men då jag glömde bort vägen och trampade i koskit, vilket var okej för då fick jag testa på det plus att det började spöregna och då försvann skiten in i gräset, detta tog mig istället två timmar men det betyder bara extra motion så det var okej. Det coolaste med min promenad idag var att jag hittade min nya morgon/kvälls promenad, de är lite Österrike över det hela; stora kullar så långt ögat kan se, uppe på en stor kulle + en fin trädgång som känns som att den leder till min stora vingård.
Istället ger den mig känslan av de sju små dvärgarnas hus då jag kommer fram till den riktigt snygga kyrkan som ligger där. Som jag ska gå in i när det blir lite bättre väder. Men detta var inte det coolaste med min morgonpromenad utan det var skeletthuvudet jag hittade, funderade på att ta med det hem, men då såg jag att nosen och lite skinn satt kvar och kände inte fört längre. Men det konstiga för mig var att det var en kohage den låg i, äter kor små hundar?! Ville nästan testa att koka det och göra en soppa som psykot i 100 höjdare, men lät det ligga, ska se om jag kan hitta det imorgon och fota det.

Imorgon är min lediga dag och då ska jag möta Sue (potentiella Gabrielle(desperate housewives)), för första gången och jag ska möta henne själv, för hon mina kära vänner, hon är hårfrisörska så hon ska komma hit och ge mig en billig klippning. Endast 5£ (ca 65 svenska kr).

Åhh vad jag vill se Harry Potter har varit så många saker om dem på Tv och tävlingar som jag ska vara med i, måste bara få tag på Jessie först! Men annars ska jag gå själv, men att ta ett tåg själv till birmingham, utan att varit där i stan och sedan hitta biografen och efter det hoppas på att vinna att åka och se hur specialeffekterna blir till och mycket mer. Fortsättning följer... To be continued... Dumdumdumdumdumm!

Sex års jubileum (NOT) haha!

Jahopp tänker alla nu?! vad har Helén haft i nästan sex år men det blir inte av för idag av ingen annledning förutom tankarna om att jag är vuxen nu måste rensa så ja! JAg Helén Ahlberg tog idag bort... mer säger jag inte men ni som är smarta eller bara vet vad ja haft i sex år kanske blir lättade (ja jag menar er Robin, Anton, Mamma, Pappa, Mumma, Moffa, mer vet jag inte faktiskt tror Jenny också :P)

Housewifes night with me and 13 Ghosts


Kommit hem från the girlie night!

It was fun...curry, skräck, skvaller och djur!

När vi kom dit möttes vi av ett vackert får, jessi (Jessica (deras hund)) och den svarta natten boo cat (Boo) deras katt. Jag blev lite smått förälskad i hunden så mysig och vilket himmelrike han levde i.

Okej under allt prat som jag faktiskt forstod denhär gången så insåg jag att dessa tre var vardagens kopior av Desperete Housewives. Värdinnan (Sally) var en mild, blond Bree. Med sitt överdekorerade hem som man inte vågade röra något inuti. Men riktig snyggt var det! Sedan har vi Gail: Susan. Hon är den som vill göra lite roliga saker och är rolig när hon inte vet om det, lite klumsig. Barnen är det viktiga. Men det är inte fel att dricka och skvallra med vänninorna. Clair är mamman Lynette, som helst är hemma med familjen. Men vill ut i världen och resa och arbeta. Den sista Gabrielle var inte där den kvällen soom vanligt hade något viktigare för sig. Men är det något saftigt på G så kommer hon nog att vara närvarande. (låtsas vi, har inte mött henne men fick det intrycket från Gail + att hon ska vara lovely).

Vi såg filmen 13 ghost med Shaggy från Scooby doo! :D Ashley (Sallys 21 åriga son) var den som valde filmen. Det visade sig att han och jag var väldigt lika: när han gick ut(bio med pappsen eller fästman till mamman fattade inte riktigt)för att låta oss ha huset för oss själva så pratade mammorna om att han är den mysiga hemma pojken som inte gillar att dricka och han är inte "a party animal". Vi ska tydligen gå på bio nån dag nu. Gail tjatade hela tiden om att han var handsome och han sa att han inte hade någon flickvän men att alla hans kompisar har det...varför han sa det vet jag ej. Men som jag sa till Gail när hon sa:
-If I were 18 I would do him. haha! (tror inte do him betyder hur det låter) Men jag kommer nog att tröttna på honom efter ett tag för han är lite för lugn för min smak.
-Visst han var inte ful, men inte min typ. Men han var charmig och vi verkade ha lite delade intressen. Så det kan nog bli en cool mate. Lite bitig med tuppkam och rent ansikte, så skulle jag nog beskriva honom. Åhh riktigt brittisk skulle jag nog säga, ni skulle förstå om ni såg honom

Filmen var rätt såbra, rolig handling visst lite skrämmande på ställen men inte läskig.

Haha okej nu skrattar jag...såg nyss Steve Martin såg ut som vanligt sen tittade han ut genom fönstret så att man såg honom i profil, han hade en liten toffs! haha!!


Ladies night!


Hi all!

Denhär helgen började i tårar...kändes inte så bra. Det hela började med att pojkarna skulle bli hämtade på fredagen klockan 15.30 isch. Gail hade ett möte så jag och Brendan gick för att hämta Gerorge, när vi kommer dit är deras papap (Ben) redan där (vilket han inte får, enligt kontrakt med advokaterna), det jag inte visste var ju då att han inte fick hämta upp dem, dels från skolan eller från mig. Så när han gjorde det och jag kom hem började Gail gråta och hon var riktigt förbannas (inte på mig) jag visste ju inte. Sedan muntrade posten upp henne, hon ska nämligen dekorera sitt rum och hon fick notan och den var tydligen mycket billigare än hon hoppats på. :D Sedan åt vi paj i vardagsrummet och såg på TV åkte till Tesco och köpte en fotfil till mig. Vid nio åkte hon till jobbet och jag satt och åt min Ben & Jerry glass och såg sista avsnittet av Torchwood, de vann! (inga barndrogsberoende aliens) Wohoo!

Idag började jag med en sovmorgon, duschade och andvände då min nya fotfil (ahh). Åt god frukost och väntade på Gail. Sedan åkte vi iväg till nya ställen och kollade på tapeter (hon skulle göra om rummet från lila till mintgrönt) men då hittade hon en tapet hon älskade som var vit och lila, detta innebar att hon sparade in pengar då hon redan har lila detaljer på möbler och sängkläder etc. Vi åkte in till stan och gick runt och hade mysigt, jag köpte en cocnut bodylotion för endast 1£ (13 kr) det var inget skräp utan en fin burk med plenty lotion. Hittade kläder och Pj's och det är inte dyrt!!! En riktigt snygg T-shirt som typ Carlings kvalite kostar 4£ (52kr) helfärgade tjocka tröjor kostar 3£ (39kr) :O haha

Vi gick sedan och plockade lite Pick n Mix till kvällen då vi är hembjudna på Curry, skvaller, film och MER skvaller! Sedan åkte vi hem för Gail ville städa och jag har nu fixat allt med mitt engelska konto. Vi ska iväg om en timme så slappar bara lite nu...äter mackor och lyssnar på dunderpatrullen :D

I say Goodbye sweet crocodile!

ASTRULF MY MAN...

Hohoho kolla vad man hittade bland DVD samlingen!

Beoley sports day


Tisdagen såg ut ungefär som bilden ovan. Först jobbade jag som vanligt gick inte såbra, för Gerorge gillade mig inte alls den dagen, men jag och Brendan hade kul och vi bakade fina kakor (tiny icing cakes) med andra ord mini-cupcakes. På kvällen runt fem kom Peter och vi åkte till Beoley school och hade sportsday. Barnen från skolan blir uppdelade i 4 lag; rött, gult, blått (Geroge) och grönt. De sprang som hundarna i färgade laglinnen, de ledde ett ägg på en sked, de hoppade hopprep och säck + att de kastade tennisbollar. Det var roligt Geroge vann springtävlingen, snabb liten krabat. De andra grenarna gick inte så bra, säcken fick läraren bära honom i mål ,men han fattade inte att det gick dåligt så han var glad endå.

Vi fick riktigt goda hamburgare och Peter bjöd mig på en stor och fin kaka. Paret (Peter och Gail) vann en bil full med ballonger men inte bilen (jag vet; ingen anning om vad det priset var för något), vin och en middag för två.

Jag längtar så mycket efter två saker; HARRY POTTER (vill gråta ihjäl mig varje gång jag ser trailern haha) och det som gjorde att jag log hela dagen igår, var när Peter skrev upp sitt namn på den tysta auktionen: P. SNAPE...som i Peter Severius SNAPE? Så det var underbart fint, han tyckte att det var kul också för jag var den första som tydligen blivit lycklig över detta.

Det andra jag längtar efter är: JENNY!! Japp hon bokade då biljetter för en hel vecka här (thursday till thursday) så då händer det grejer. Pojkarna åker till pappan sin de sista dagarna så då är jag ledig. Så nu är det planering som gäller. Zoo, theme parks, hotell i London? Europas största shoppingcentre (Birmingham), Redditch, magic forrest. Roadtrip? Något helt galet (sky diving, room service eller brottsbekämpning?) Vi får se, men kul ska det bli.

Idag var jag med av vad jag vill kalla "en nära döden upplevelse". Vad kan ha orsakat denna fara? BAJS!! Jag berättade faktiskt igår för Gail, då hon sa att hon var väldigt imponerad av mig att jag måste göra henne besviken; jag kan inte ta hand om soporna med all mat Brendan och George slänger (mjölk, kött, grönsaker, illaluktande lök snacks (som jag inte ens tror att de gillar så värst mycket)). Men idag insåg jag att jag inte klarar av bajsgörat. Jag har kommit undan enkelt då Brendan bajsat och ropar :
-Helén can you wipe my bum? Då säger jag bara att han är en stor pojke och ska lära sig själv så jag står på AVSTÅND och säger hur han ska göra, (han ber inte om hjälp längre, inte av sin mamma heller, han är vuxen nu.) Men idag kom Gerorges bajs... Först hade han bajsat på sig, sen gick han omkring naken och det hängde bajs (kväljning) ur rumpan på honom (han har ju dendär magsjukdomen, så det är ju inte hans fel), det var bajs på skinkorna och det hamnade på golvet. Försökte med samma sak som Brendan, funkade inte och det var bajs överallt. Som i Dum och ännu dummare (It´s shit everywhere). Jag höll på att kväljas till döds! (Skojjar inte). Pojkarna trodde jag höll på att dö, kväljning på kväljning, det var som att hela jag skulle vändas ut och in. Jag såg inget och det bara rann ur ögonen, jag hade panik, såg sedan min räddning! Det var ett sken runt hörnet (igentligen var det bara solen som sken på glasdörren till duschen, men den sken (sånt som aldrig händer (in real life)), men så en dusch blev det! Detta tyckte han var roligt och jag slapp göra något jag verkligen inte kunde.

De var riktigt snälla idag, Gerorge torkade upp bajset på golvet utan att jag bad honom och spolade toaletten själv. Så detta var bland det värsta jag upplevt och jag vet att de flesta av er som läser detta nu skrattar och tänker jaa, det är sant hon klarar verkligen inte sopor och illaluktande saker som bajs. och det är sanningen.

Men för att avsluta detta trevligt så kan jag berätta att Granddad och nanny som i (Bens föräldrar (ex-makens) kommer på middag imorgon, har inte mött dem än, sedan på fredag kommer Ben och hämtar pojkarna över helgen. Då är jag och Gail bjudna på tjejkväll hos Sally och vi ska även ha en cykeltur och kanske shoppa!! haha hon köpte idag en Ben & Jerry glass paket åt mig och vi har tissues, så Sleepover. haha!

Orange boy (mjau)


-Wanna have an apple? sa han så och jag typ var dödligt allergisk så skulle jag ta det kyssa honom och innan jag tog en tugga skulle jag säga: -Dile 911! Så het är han...

Blev så orolig när jag fick veta att han fått svininfluensan, men idag på nyheterna i England så sa de att han börjat jobba igen då han blivit frisk :D Ser fram emot 15 juli bio, kanske inte ens ska fråga funderar på om jag ska gå helt själv skulle vara lite kul.

Känns som att jag har så mycket mer att säga om Rupert Grint, jag vet vart han bor. ynka trettio minuter här ifrån fast jag tror jag har missuppfattat det lite det är nog någon timme men det känns bättre att hålla sig kvar vid 30 minuter. Okej men tänker på dig Orange boy (mjau)

71 Maisemore close Church hill north


Här bor jag, och nu i helgen så bodde Jag verkligen här...jag bodde själv. Familjen colley åkte iväg och kampade och jag fick huset för mg själv. I detta mugglar hus hände det inte mycket i helgen. Jag var så trött i kroppen och sinnet att på fredagen åt jag en god bit pizza som luktade mycket godare än den smakade, tyc inte synd om mig för jag gillade den endå. Till den såg vi Pirates of the Carribean. Hade tänkt se alla tre ta en natt promenad och äta godis. Det blev inte riktigt så istället såg jag bara första filmen, blev as trött och sov. Jag hade ju faktiskt jobbat under dagen och idag bakade jag och Brendan en klassisk sockerkaka, men med engelskt socker är detta inget att hänga i granen.

Familjen colley åkte iväg och kampade och jag fick huset för mg själv.


När jag skulle få vara själv fick jag en godispåse av Gail (naaah) en haribo facktiskt fick mig att känna mig lite Sverige.

Detta godis åt jag på lördagen då jag först sov ut ordentligt och sen efter frukost ute såg på Pirates of the Carribean 2 & 3, SÅ BRA!!

Är så avundsjuk på Wendys vän (blabla) hon vann i engelsk radio att få åka till London och möta Johnny Depp :O:O:O vem vinner sånt liksom...vi diskuterade att alla vi ville följa med henen ahha. får ej!

När kvällen kom gjorde jag spaghetti och köttfärssås (värmde i micron) och bestämde för att ha mysstämning (som jag haft hela dagen) men lite romantik, så jag såg på dirty dancing 1 och 2 :D Åt jordgubbar med nutella choklad och sedan såg jag på Happy feet. Var ute och såg på månen för mig själv.


Varm dag för en tack



Thursday folks, vet inte riktigt varför det ska vara så svårt med att skilja thursday och thusday åt men ahha det gör jag. Måste räkna konstigt på fingrarna när nån säger någon av dagarna ahha...

Men idag dådå var jag ledig efter att lämnat pojkarna på skolan och nursery... Gick denhär dagen bra? Neeej, kan jag nog inte hålla med om, MEN stötte på några Helén moments...

Okej jag planerade början av dagen noga. Först gympa kläder när jag lämnar pojkarna så att jag direkt kan gå ut och motionera, första missen tygskor, besämmer mig för att äventyra lite går en fin stig, börjar bra, mötte två vackra hundar som skrämde upp mig men det var en bra kick. Kommer till ett stort fält, märker att det är vått gräs överallt, tänker ähh uppfriskande för fötterna, strumporna börjar rinna, det är inte riktigt lika kul längre. Märker att det är väldigt högt gräs som slår en på benen börjar att blöda lite, inget farligt mamma! :) Går fortare för att bli av med fälten, börjar svettas = dålig idé. Varför säger ni? Fält + svett = blindingar. Springer i full fart. Vad händer? ser mig inte för, hamnar i ett "litet" hav med brännnässlor. Klarade mig rätt bra, men det svider, kommer till mitt tredje fält ser helt plötsligt massor med kor och hästar... har gått fel hamnat på privata ägor. försöker hitta andra vägar tillbaka, för att undvika det ovannämda (kan man säga så?).

Går inte så bra, men det är okej hade en bra upplevelse hittade fyra nya broar till min samling är nu uppe i elva bäcksbroar :D

Kommer hem till slut (ser ni jag kallade detta hem) tänker då på vad man hört, träna innan frukost är bra, så tar ut hopprepet försöker göra armhävningar och sit-ups gick som vanligt på Helén nivå, vilket man räknar med när man är Helén.

Gör en fin frukost tar med den ut i trädgården och tar upp parasollet. Passar även på att rita ovanstående bild, eftersom när pojkarna är in tha house får man inte rita, för då ska de rita på ditt med tusch. Inte bra.

Tar sedan ut diabolon och kopplar in ipoden, mysigt. Varmt svettigt, men mysigt.

Gail kommer hem med pojkarna hon ville hämta dem själv, vilket är bra för mig :) Då bestämmer jag mig för att fota lite på den magiska skogen åt Jenny, hinner ta nån bild innan vadå? batteriet dör. Så trädbilden och jagbilden ovan är från idag på min promenad.

Kom hem igen och då fick jag för första gången i England den här vistelsen, fish and chips. Yummy for the tummy I must say.

Åkte sedan iväg till Tusco the köpcentrum med stort T! där fick jag testa mitt nya vackra Lloyds kort, det är grönt. (säger hon med en mysig pippi långstrumps stämma) Sedan handlar jag något för mina egna pengar för första gången (torsdag är = betalsdag)... (trumvirvel) batterier ... Woho så nån dag imorrn, lördag eller söndag då du Jenny, foton på allt du kommer se med dina egna vackra bruna ögon.

Apropå Tusco, upplevde min första homedelivery idag, de har nämligen så att man kan beställa de varor man vill ha på nätet, så tar de hem alla varorna till dig. :D Det var ett roligt ögonblick för mig.

Det är två saker jag ska hålla reda på, #1 visste inte att barn kunde gråta så mycket, dessa två gråter hela tiden känns det som, det har inte gått en enda dag utan att nån av dem inte gråtit, så jag ska hålla ögonen öppna för den dagen då ingen av dem gråter. #2 Den jag känner mig mest glad inför, jag har en helt egen toalett så därför har jag gjort en liten lista så varje gång ett toapapper tar slut gör jag ett streck, så efter ett år vet vi på ett ungefär hur mycket toapapper det går åt för en person på ett år! Jag vet SPÄNNANDE!!!

Det var allt, see you later alligator.

MAt och ledighet


Idag är min llediga dag, efter klockan 9 är jag ledig som komposten på DH som lever någonstans brun och glad, så känner jag mig idag ojj rim (nu tänker alla som läser nej Helén du kan inte rimma som vanligt) men det är mitt rim det är bra.

Jag har börja ggå mycket i det fantastiska England så det känns kul att jag motionerar och inte ligger på mitt rum och äter friterad mat, vilket den här familjen inte gör. Det tycker det är viktigt med en hälsosamkost också vilket är bra i sig. Den är lite varierande faktiskt. Saknar pappas mat och så är jag så sugen på att få naffsa i mig en Billys men det är okej.

Ska laga mat och bjuda dem på en riktig svensk upplevelse, vad blir det?? Jo tacos haha shhh det är svenskt.

Jaha vad har jag gjort på min lediga dag. Det hel började med att det knackade på dörren klockkan 07.10, det var inte den jag trodde den här gången utan det var Brendan idag. Han ville verkligen inte gå till Nursery. Väkte Gerorge gjorde frukost till båda samtidigt som en omväxling, såg till att de klädde på sig rätt kläder och att de tvättade händerna, ansiktet och borstade tänderna. Gick inte så jätte bra mycket grått och slåss idag, men jag vann tillslut :D

Sedan gick vi den fina promenaden till skolan. Sedan var jag ledig, tog en långpromenad och lärde mig lite nya vägar. Ringde mamma, det var trevligt. Sedan gick jag hem och gjorde det jag ska göra varje onsdag, städa nedervåningen. Gick bra och sedan tvättade jag mina kläder. Jag lämnade in lappen till läkaren för att få Geroges mediciner. Han är rätt sjuk, haft sjukdomarna sen han föddes. Åt god frukost och såg lite på TV. Tog ut hopprepet och tränade i en timme aldrig svettats så hårt som idag det rann floder in i ögonen, gillade inte den upplevelsen, men det kändes bra och det kändes som att det hände saker med vad vi kallar magmusklerna. Tog en riktigt lång och skön dusch. Gick ut en sväng till. Tog sedan fram datorn under parasollet på bakgården och bestämde mig för att svara på Karins megalånga mail omo USA.

Nu kom även "familjen" hem.

Nu ska vi leka, på återseende alla trevliga människor!

RSS 2.0