Beoley sports day


Tisdagen såg ut ungefär som bilden ovan. Först jobbade jag som vanligt gick inte såbra, för Gerorge gillade mig inte alls den dagen, men jag och Brendan hade kul och vi bakade fina kakor (tiny icing cakes) med andra ord mini-cupcakes. På kvällen runt fem kom Peter och vi åkte till Beoley school och hade sportsday. Barnen från skolan blir uppdelade i 4 lag; rött, gult, blått (Geroge) och grönt. De sprang som hundarna i färgade laglinnen, de ledde ett ägg på en sked, de hoppade hopprep och säck + att de kastade tennisbollar. Det var roligt Geroge vann springtävlingen, snabb liten krabat. De andra grenarna gick inte så bra, säcken fick läraren bära honom i mål ,men han fattade inte att det gick dåligt så han var glad endå.

Vi fick riktigt goda hamburgare och Peter bjöd mig på en stor och fin kaka. Paret (Peter och Gail) vann en bil full med ballonger men inte bilen (jag vet; ingen anning om vad det priset var för något), vin och en middag för två.

Jag längtar så mycket efter två saker; HARRY POTTER (vill gråta ihjäl mig varje gång jag ser trailern haha) och det som gjorde att jag log hela dagen igår, var när Peter skrev upp sitt namn på den tysta auktionen: P. SNAPE...som i Peter Severius SNAPE? Så det var underbart fint, han tyckte att det var kul också för jag var den första som tydligen blivit lycklig över detta.

Det andra jag längtar efter är: JENNY!! Japp hon bokade då biljetter för en hel vecka här (thursday till thursday) så då händer det grejer. Pojkarna åker till pappan sin de sista dagarna så då är jag ledig. Så nu är det planering som gäller. Zoo, theme parks, hotell i London? Europas största shoppingcentre (Birmingham), Redditch, magic forrest. Roadtrip? Något helt galet (sky diving, room service eller brottsbekämpning?) Vi får se, men kul ska det bli.

Idag var jag med av vad jag vill kalla "en nära döden upplevelse". Vad kan ha orsakat denna fara? BAJS!! Jag berättade faktiskt igår för Gail, då hon sa att hon var väldigt imponerad av mig att jag måste göra henne besviken; jag kan inte ta hand om soporna med all mat Brendan och George slänger (mjölk, kött, grönsaker, illaluktande lök snacks (som jag inte ens tror att de gillar så värst mycket)). Men idag insåg jag att jag inte klarar av bajsgörat. Jag har kommit undan enkelt då Brendan bajsat och ropar :
-Helén can you wipe my bum? Då säger jag bara att han är en stor pojke och ska lära sig själv så jag står på AVSTÅND och säger hur han ska göra, (han ber inte om hjälp längre, inte av sin mamma heller, han är vuxen nu.) Men idag kom Gerorges bajs... Först hade han bajsat på sig, sen gick han omkring naken och det hängde bajs (kväljning) ur rumpan på honom (han har ju dendär magsjukdomen, så det är ju inte hans fel), det var bajs på skinkorna och det hamnade på golvet. Försökte med samma sak som Brendan, funkade inte och det var bajs överallt. Som i Dum och ännu dummare (It´s shit everywhere). Jag höll på att kväljas till döds! (Skojjar inte). Pojkarna trodde jag höll på att dö, kväljning på kväljning, det var som att hela jag skulle vändas ut och in. Jag såg inget och det bara rann ur ögonen, jag hade panik, såg sedan min räddning! Det var ett sken runt hörnet (igentligen var det bara solen som sken på glasdörren till duschen, men den sken (sånt som aldrig händer (in real life)), men så en dusch blev det! Detta tyckte han var roligt och jag slapp göra något jag verkligen inte kunde.

De var riktigt snälla idag, Gerorge torkade upp bajset på golvet utan att jag bad honom och spolade toaletten själv. Så detta var bland det värsta jag upplevt och jag vet att de flesta av er som läser detta nu skrattar och tänker jaa, det är sant hon klarar verkligen inte sopor och illaluktande saker som bajs. och det är sanningen.

Men för att avsluta detta trevligt så kan jag berätta att Granddad och nanny som i (Bens föräldrar (ex-makens) kommer på middag imorgon, har inte mött dem än, sedan på fredag kommer Ben och hämtar pojkarna över helgen. Då är jag och Gail bjudna på tjejkväll hos Sally och vi ska även ha en cykeltur och kanske shoppa!! haha hon köpte idag en Ben & Jerry glass paket åt mig och vi har tissues, så Sleepover. haha!

Kommentarer
Postat av: Julia

Heleeeeeeeneeee yo!Var i england ar du? Jag ar i COventry fram tills sista juli :3

Hoppas du har det bra ^^

2009-07-09 @ 00:00:30
Postat av: dream to hack

så du är i ENgland..with your boyfriend maybe? Vad kul hoho

2009-07-09 @ 00:10:50
Postat av: JEEEENNNNNYYYYYY (den här gången blir det namnet och inget mer!)

Okej, långt inlägg = lång kommentar. Vare sig du vill det eller ej. Vi tar det hela i ordning.

1. Såå fint med massa aktiviteter sådär med skolan. :D Och en bil med ballonger? Haha, det låter konstigt men samtidigt alleles underbart. Eller... kanske inte, men nästan alltså. :D Var det BARA udda eller är det någon slags frän sed de har i England? :D2. Jag längtar också till HP-premiären. Biljetterna bokade och betalda. :D Höhö. Har du fått med nån att gå än, eller ska du faktiskt gå på din första ensam-bio? :O I så fall blir jag lite stolt över dig. Det är inte många som klarar av. :D Mahaha.3. Jag längtar ännu mer till när jag ska hälsa på. :D:D:D:D:D Ska bli sååååååååååååååååå kuuuuuuuuuuuuuul. :D Vi ska göra så mkt grejer och du den där brottsbekämpningen lät intressant. :O Sky diving. Det påminner mig om DH. :D En fin påminnelse kan jag säga. ^^ Äsch, egentligen spelar det ingen roll vad vi gör. Vi kommer ha kul i vilket fall. :D As usual. Vi ska ju iaf tillbringa en liten stund i skogen. :D Jag vill ju se paradisplatsen! Åhh, jag måste växla pengar också! Vad coolt. :D Ahaha!Vilket nummer är jag på nu?

4. Okej, bajs. Jag förstår känslan. Och med tanke på att du till och med har problem med disken hemma.... så gissar jag att detta verkligen var en "nära-döden-upplevelse" för dig. :O Tur att du överlevde! Haha, vad fint att du har lärt Brendan att torka sig själv. :D Så vuxet. Hoho. Jag hoppas att jag slipper uppleva något liknande scenario när jag är där. Haha. MEN nu har ju du lärt dig, så nu tar ju du hand om det snabbt och enkelt ifall det skulle hända igen. ;P Eller hur? Ahah.5. Åhh, mer släkt. :D Du verkar ju som en i familjen redan. :) Det är så kul att du verkligen fått en så bra familj (verkar det som iaf?). :D OCH tjejkväll med Gail och brudarna låter inte helt fel det heller. ;) Dansa hela natten lång on the PUB! :D Vem vet, du kanske möter prince charming. :D I cross my fingers. Se, jag har redan börjat förbereda mig för språket! x)6. Vem är dream to hack? Alltså här i kommentarerna? I have my guesses, men vet du? Haha

2009-07-09 @ 21:31:01
Postat av: JEEENNYYY IGEN

AT the club heter det ju faktiskt, Jenny.

Ja, det gör det.

:D

2009-07-09 @ 21:34:04
Postat av: dream to hack

HEj Jenny!!Hohoh vårat nya ställe känns som att ingen kan läsa detta, för detta är våran hemliga mötesplats...men ska inte skriva allt här för folk kan faktiskt läsa ska berätta det juiciga på msn ahhahOkej svar i ordning:

1. Ballongerna i bilen var faktiskt en vacker blandning av uddighet och underbarhet tillsammans.

Hahaha flesta udda seder men pannkaksbakelserna var frän och ahhaha var så nervös idag ahha, vi ska få en ny boxer på måndag och det är sådär du vet en man kommer när jag är själv hemma och installerar hahah dels måste jag lära mig allt han säger på eng sa Gail men det jag är nervös inför är att hon sa:

- Här i England är det viktigt att när arbetare kommer hit måste du erbjuda dem a cup of the or coffe, de kommer nog säga nej men du måste fråga, det är artigt. Först haha! andra tänk om han säger :

-Yes please. jag har aldrig gjordt något av det i hela mitt liv känns som att jag har värsta hemliga uppdraget som jag måste klara av helt själv... (ps om du känner igen detta i bloggen senare så är det för att jag kommer att kopiera detta orkar inte skriva det två ggr). Jag försökte med att jag skulle visa vart muggarna låg oh sen får han göra det själv ahha då skrattade hon och sa :

-He´s gonna love you! då tänkte jag hoppas det (L) Helén (L) cabelguy isn´t that so romantic? hahaha

Dethär med seder måste fundera kan luska ut lite:P2. Åhh bokade och betalda (vem får äran Jennie?) ... jag ska nog fråga Jessie men jag känner även en liten hunger att gå själv hahaha mitten mitten helt själv haha lockar! Eyy premiären? Du? Ja?

Lite besviken ingenting oom P. Severius SNAPE? hallå ??3.KUL var ordet Puckon har roligare (andra ordet) Vet du vad vi har två sports cyklar hohho parken picknick du ser vad som helst blir kul.

Men om du vill ha London på kartan, billig resa längre tid..men jag hittade idag priva rundtur till alla ställen i ENgland där de spelat in Harry Potter hhoho eller En övernattning då vi får gå på kväll/natten en turist tur som heter Jack the ripper (du vet mördaren):

This London walking tour will show you the sinister and ghostly side of London, follow the blood-soaked footsteps of murderer Jack the Ripper down narrow, gas-lit alleyways on a walking tour of London that will have you trembling with fear! HOHO låter inte det matchande till vårat brottsbekämpande?Kollade upp madame toussau 295 svenska kr ungefär.

Det är sant bara sitta ute på kvällen och dricka kall o´boy med dig ser jag fram emot! :DÅhh DH...jag tänker på det då och då haahah (varje dag, nästan, nej vet inte är jag tänker på det strunt samma jag tänker på det du tänker på det)

HAahha alla vet att my best friend is coming in the end of the month hhoh :D4. Vet du hur mycket jag log när jag inser att det jag sa i "telefonen" stämmer, vi vet allt om varandra förutom hurr vi är som turister och vad vi vill göra som turister. Eller jag vill tro att du tror att du känner mig så bra som jag tror att du känner mig, vi kan nog säga att det är helt säkert att du vet allt om mig hahah jag vet nog mindre om dig, men jag vet det mesta :P

Åhh, BAJS det är det värsta jag varit med om två bajsuppleverser jag hatar, denhär och badhuset med asrid. Om Pontus läste skulle han skratat och säga BAjs Helén!

NEj, jenny du kommer nog vara med om något men det behöver inte vara något äckligt och isånnafall tar det ett tag för jag kommer aldrig vänja mig vid det... hahah5.Jag känne rmig inte helt som en i familjen, jag känner att de behandlar mig som en men jag är nog inte riktigt där ännu, om jag säger såhär så har de inte riktigt mött den riktiga Helén, du vet skämtsamma (visst skojjar lite) men man beter sig mer vuxet här dels med Gail och allt, nu måste ju första intrycket sitta likom ska vara här ett år funkar inte med lata, konstiga, nästan lite galna Helén. Hon är här men inte helt mest för sig själv haha. Vet faktiskt inte varför men har inte släppt ytterskalet än. Men som sagt två veckor är all tid jag varit här av 52 ahah 50 veckor kvar.

Det är inte tillräckligt bra väder för klubben...ahha vi ska äta hämtmat dricka vin (dem) se film och skvallra haha men det låter kul det med. Men de planerar in sin nästa utekväll till när du är här ahha så hon sa att vi måste klä upp oss för de har klädselkrav på uteställerna här ahhaha, de ska ta med oss ut Jenny haha visa oss ded bra ställena om vi tyckte de var för gamla fick vi gå iäg sen senare haha men endå ahha ta ut oss på en tjejkväll! haha så JA jenny vi kommer ha kul :P6. Hälsar Dream to hack!

2009-07-09 @ 23:53:08
Postat av: padme prins

hahahaha oj oj ja jisses jag tycker du hanterade situationen bra, duktigt helén :D

2009-07-10 @ 20:13:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0