Varm dag för en tackThursday folks, vet inte riktigt varför det ska vara så svårt med att skilja thursday och thusday åt men ahha det gör jag. Måste räkna konstigt på fingrarna när nån säger någon av dagarna ahha...

Men idag dådå var jag ledig efter att lämnat pojkarna på skolan och nursery... Gick denhär dagen bra? Neeej, kan jag nog inte hålla med om, MEN stötte på några Helén moments...

Okej jag planerade början av dagen noga. Först gympa kläder när jag lämnar pojkarna så att jag direkt kan gå ut och motionera, första missen tygskor, besämmer mig för att äventyra lite går en fin stig, börjar bra, mötte två vackra hundar som skrämde upp mig men det var en bra kick. Kommer till ett stort fält, märker att det är vått gräs överallt, tänker ähh uppfriskande för fötterna, strumporna börjar rinna, det är inte riktigt lika kul längre. Märker att det är väldigt högt gräs som slår en på benen börjar att blöda lite, inget farligt mamma! :) Går fortare för att bli av med fälten, börjar svettas = dålig idé. Varför säger ni? Fält + svett = blindingar. Springer i full fart. Vad händer? ser mig inte för, hamnar i ett "litet" hav med brännnässlor. Klarade mig rätt bra, men det svider, kommer till mitt tredje fält ser helt plötsligt massor med kor och hästar... har gått fel hamnat på privata ägor. försöker hitta andra vägar tillbaka, för att undvika det ovannämda (kan man säga så?).

Går inte så bra, men det är okej hade en bra upplevelse hittade fyra nya broar till min samling är nu uppe i elva bäcksbroar :D

Kommer hem till slut (ser ni jag kallade detta hem) tänker då på vad man hört, träna innan frukost är bra, så tar ut hopprepet försöker göra armhävningar och sit-ups gick som vanligt på Helén nivå, vilket man räknar med när man är Helén.

Gör en fin frukost tar med den ut i trädgården och tar upp parasollet. Passar även på att rita ovanstående bild, eftersom när pojkarna är in tha house får man inte rita, för då ska de rita på ditt med tusch. Inte bra.

Tar sedan ut diabolon och kopplar in ipoden, mysigt. Varmt svettigt, men mysigt.

Gail kommer hem med pojkarna hon ville hämta dem själv, vilket är bra för mig :) Då bestämmer jag mig för att fota lite på den magiska skogen åt Jenny, hinner ta nån bild innan vadå? batteriet dör. Så trädbilden och jagbilden ovan är från idag på min promenad.

Kom hem igen och då fick jag för första gången i England den här vistelsen, fish and chips. Yummy for the tummy I must say.

Åkte sedan iväg till Tusco the köpcentrum med stort T! där fick jag testa mitt nya vackra Lloyds kort, det är grönt. (säger hon med en mysig pippi långstrumps stämma) Sedan handlar jag något för mina egna pengar för första gången (torsdag är = betalsdag)... (trumvirvel) batterier ... Woho så nån dag imorrn, lördag eller söndag då du Jenny, foton på allt du kommer se med dina egna vackra bruna ögon.

Apropå Tusco, upplevde min första homedelivery idag, de har nämligen så att man kan beställa de varor man vill ha på nätet, så tar de hem alla varorna till dig. :D Det var ett roligt ögonblick för mig.

Det är två saker jag ska hålla reda på, #1 visste inte att barn kunde gråta så mycket, dessa två gråter hela tiden känns det som, det har inte gått en enda dag utan att nån av dem inte gråtit, så jag ska hålla ögonen öppna för den dagen då ingen av dem gråter. #2 Den jag känner mig mest glad inför, jag har en helt egen toalett så därför har jag gjort en liten lista så varje gång ett toapapper tar slut gör jag ett streck, så efter ett år vet vi på ett ungefär hur mycket toapapper det går åt för en person på ett år! Jag vet SPÄNNANDE!!!

Det var allt, see you later alligator.

Kommentarer
Postat av: FLUGAN (jag har tagit det här namnet som mitt)

Haha åh, var ska jag börja? Nej, vet du? Det blir mycket mysigare om jag bara läser och flinar brett, utan att kommentera allt! DOCK, jag seeeer fram emot bilerna. :D The magical forest! Woho! Alltså, du motinerar och står i. Jag blir nästan stolt. Som en förälder som hör sitt barn prata för första gången. Eller nej, det var nog att ta i lite, men nästan! Maha, toalettpappersidén var intressant! Jag gillar den. :P MEN, jag kommer använda ditt toapapper också! :O Eller ska jag ta med eget? xD haha. Ojoj, det finns så mkt jag vill säga, men jag får inte ut det. Jag längtar faktiskt tills jag får se allt for real! ^^ Att barnen gråter är väl fullt normalt? Skulle jag allt vilja påstå att det är, men jag kan ju ha fel. Jag har ingen erfarenhet av barn yngre än 16? Haha. :P Nej, nu ska jag svara till dig på msn. :D Hoho. Home delivery. :D Mahaha.

2009-07-03 @ 02:00:19
Postat av: astmund

Åh motion!

Åh broar!

Åh toapapper!

Åh gråtande barn!

Mamma undrar om du bor i ett "morden i midsomer"-hus eller om endast omgivningen ser ut så. Jag undrar det också.

Småpojkar (och småflickor) gråter en jäkla massa. Skaffa våtdräkt.

Det är så fint att du motionerar innan frukost, jag blir helt tårögd.

Och toarullestudie! :´D2009-07-09 @ 15:25:53
URL: http://obst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0